Nordean ja BlackRockin sijoitusnäkymiä ja tuotto-odotuksia vuodelle 2023

19-10-2022 09:00

Tervetuloa keskiviikkona 19.10.2022 klo 9–10.30 kuuntelemaan Nordean ja BlackRockin sijoitusnäkymiä ja tuotto-odotuksia vuodelle 2023.

Tilaisuuden aluksi Nordea pääanalyytikko Jan von Gerich kertoo talous- ja markkinatilanteesta sekä markkinoiden odotuksista tulevalle vuodelle. Lisäksi analyytikkomme Valtteri Mäkilä ja sijoitusstrategimme Teemu Mäkelä käyvät läpi Nordean tuotto- ja riskipreemio-oletuksia sekä pyrkivät ennakoimaan sijoitusmarkkinoihin ja tuleviin tuottoihin vaikuttavia tekijöitä. Nordean puheenvuoron jälkeen BlackRockin seniori sijoitusstrategi Laura Cooper ja iShares EMEA alueen faktori-tiimin vetäjä Stefan Poechhacker kertovat tarkemmin omaisuuslajien ja osaketyylien näkymistä sekä keskustelevat tulevan vuoden eri sijoitusteemoista. 

Ilmoittaudu mukaan!

 


Tutustu puhujiin

Jan von Gerich

pääanalyytikko , Nordea

Jan seurasi markkinakäänteitä jo finanssikriisissä ja oli korkomarkkinoiden asiantuntija jo ennen euroalueen velkakriisiä. Globaalin talouden, keskuspankkien ja politiikan vaikutukset rahoitusmarkkinoille ovat Janin huomion keskipisteessä.

Teemu Mäkelä

sijoitusstrategi , Nordea Instituutiovarainhoito

Teemu aloitti uransa osakeanalyytikkona juuri ennen teknologiakuplan puhkeamista. Globaalin talouden ja rahoitusmarkkinoiden vaikutukset osakemarkkinoille ovat Teemun huomion keskipisteessä.

Laura Cooper

Director & senior investment strategist, BlackRock

She leads tactical multi-asset research to deliver investment trade ideas and market insights to iShares, Wealth and Institutional clients.

Stefan Poechhacker

Leading the iShares Factor team in EMEA, BlackRock

Stefan is responsible for technical product analysis, client portfolio activities and creation of scalable investment content around Factor Strategies (Smart-Beta).